Tuunaajan "kalkkimaali"

purkki domus natura kalkkimaalia

Domus Natura Chalk Paint on kodin sisustajan ja tuunaajan todella helppokäyttöinen kalustemaali. Kalustemaali tarttuu miltei jokaiselle pinnalle jopa ilman pohjatöitä – varmista vain että maalattava pinta on puhdas ja rasvaton.

Markkinoilla tätä maalia kutsutaan useasti “kalkkimaaliksi”, vaikka tosi asiassa kyse on liitumaalista. Käännöskukkanen, joka on jäänyt käyttäjien keskuudessa elämään omaa elämäänsä.

“Kalkkimaalilla” tuunaat uutta eloa vaikkapa yöpöydille, kukkaruukuille, huonekaluille, kynttilänjaloille – vain mielikuvituksesi on rajana!

Chalk Paint valmistetaan Hollannissa, ja se on suunniteltu Suomessa yhteistyössä sisustussuunnittelijoiden kanssa.

 

kalkkimaalatut huonekalut

Sävy on se, mikä jää jäljelle.

White Lily

“Liljankukka lumivalkoinen sun kerran poimin, mutta tiennyt en jäi muisto mulle kaunein
jäi kaipauskin, ja se on yhä sammumaton” tarvitseeko muuta sanoa?

Firestone Black

Musta ei ikinä poistu muodista niinkuin sanonta kuuluu. Tällä sävyllä muokkaat huonekaluistasi vaikuttavia sisustuselementtejä.

Succulent Green

Kaktusmaisen vihreä sävy kuvastaa heijastaa aurinkoa kestävää ulkokuorta, mutta sisältä hengittävää ja joustavaa yhdistelmää. Tällä sävyllä tuot Meksikon kotiisi.

Spruce Green

Tämä täyteläinen vihreä väri on saanut vaikutteensa kaikille tutuista kuusen neulasista. Vaikkakin niillä on piikikäs ulkomuoto, on vihreyden runsaus vastustamaton.

Pink Tulip

Kuin suoraan hollantilaisilta kukkaniityiltä, on tämä tulppaanin vaaleanpunainen sävy omiaan herättämään kalusteesi uuteen elämään.

Mimosa Yellow

Vaikka mimosa kasvaakin luonnonvaraisena vain Australiassa, on sen aurinkoinen sävy mieleinen myös meille suomalaisille.

Grey Alder

Harmaaleppää käytetään metsänhoidossa suojuspuuna ja sen takia tämä tuttu sävy sopii piristämään myös kalusteitasi.

Deadwood Grey

Harmaa on muodissa, kuolemattomasti. Tällä värillä saat korostettua huonekalun muotoja sekä nostettua paremmin esille esimerkiksi värikästä mattoa samassa huoneessa.

Blue Perennial

Perennat ovat monivuotisia koristekasveja ja kasvu alkaa keväisin juuriston silmuista. Tällä sävyllä saat luotua kesäisen tunnelman huonekaluihisi samanlaisella helppohoitoisuudella kuin kukatkin.

Blue Mussel

Sinisimpukka (Mytilus edulis) on simpukka joka tunnetusti kiinnittyy muun muassa kalliopohjaan. Tällä värillä saat kalusteesi hehkumaan merellistä kauneutta.

Huomaathan, että “kalkkimaali” ei kestä kovaa kulutusta ilman Domus Natura Wax -käsittelyä.

Julkaisemme täydellisen ainesosaluettelon jokaisessa maalipurkissamme. Käyttöturvallisuustiedotteen saat lähettämällä meille sähköpostia.

Chalk Paintin VOC-päästö on mukavan pyöreä nolla!

Purkit ovat tarjolla 0,25L sekä 1 litran purkeissa, valikoima voi vaihdella jälleenmyyjittäin.

HUOM! Tietokoneesi näyttö voi vääristää sävyjä, jälleenmyyjältä saat tarkat & aidot värimallit.

Tässä tiedotteessa annetut tiedot annetaan laboratoriokokeiden ja käytännön tietojen perusteella parhaimpaan tietämykseen perustuen, mutta koska tuotetta käytetään usein valvomattomissa olosuhteissa, emme voi taata muuta kuin itse tuotteen laadun.
Pidätämme oikeuden muuttaa ilmoitettuja tietoja ilman ennakkoilmoitusta.